Nieuws

JETTE - Jonas Hatem volgt Marc Daniëls op als OCMW-raadslid
JETTE - Met Jonas Hatem als nieuw OCMW-raadslid in Jette kan Open VLD Jette opnieuw naar de toekomst kijken na het verlies van twee zwaargewichten. Zo overleed Marc Daniëls, OCMW-raadslid en gemeenteraadslid in Jette, op 10 mei aan de gevolgen van een corona-infectie. Daarnaast moest de afdeling  vorige week ook afscheid nemen van oud-schepen Brigitte Gooris.


“Jette is een uniek plekje in het Brussels gewest. Naast de overbekende markt en groene long, heeft onze gemeente unieke sport- en cultuurfaciliteiten. Een belangrijke bekommernis voor mij, is ervoor te zorgen dat iedereen opnieuw de kans krijgt om deel te nemen aan het sociaal-maatschappelijk leven. Hierbij is het belangrijk dat het welzijn van alle Jettenaren voorop staat.

Jonas Hatem, OCMW-raadslid Jette


Jonas Rani Hatem is de voorzitter van de Jetse afdeling van de Open VLD, en lid van het regiobestuur. Naast zijn politieke inzet, is hij actief als zelfstandig adviseur bij ondernemingen, non-profit en overheid. Hij is de organiserende kracht achter een aantal lokale evenementen, zoals de bierproefavond van het Willemsfonds Jette en het gekende jaarlijkse Jetse Visetentje. Verder is hij getrouwd, en fiere papa van 2 kinderen. Hij beoefent aiki-jiujutsu, speelt muziek en houdt van koken in open lucht.

 

"Open Vld Jette is op korte tijd 2 sterkhouders verloren: gemeenteraads- en ocmw-raadslid Marc Daniëls en ook gewezen schepen Brigitte Gooris. Ik ben er zeker van dat Jonas Hatem de juiste persoon is om Marc in het Jetse ocmw op te volgen, als sociaal-liberaal ten dienste van de Jettenaren."

Sven Gatz, Brussels minister