Nieuws

Open Vld Anderlecht kiest voor jonge én ervaren ambitie
De Anderlechtse Open Vld trekt met 4 kandidaten op de gezamenlijke lijst MR-Open Vld-IC naar de verkiezingen. Ze doen dat onder leiding van Anderlechtse eerste schepen en lijsttrekker Gaëtan Van Goidsenhoven.

Vlaams Parlementslid Lionel Bajart (Open Vld) spreekt het vertrouwen in de liberale kopman sterk uit: “Voor mij draait het om engagement. Het engagement om het potentieel van onze gemeente, onze stad en ons land tot volle bloei te kunnen laten komen. Sinds 2014 zetel ik als vertegenwoordiger van de Brusselaars in het Vlaams Parlement en dat heeft me één duidelijke les geleerd : burgers zitten niet te wachten op slogans of beloftes, maar actie. Dat engagement wil ik ook aangaan voor Anderlecht. En ik heb het volste vertrouwen in Gaëtan om dat engagement waar te maken.”

Lionel Bajart kreeg de 9de plaats op de liberale lijst. “Met onze kandidaten kiezen we voor jong én ervaren engagement,” stelt Bajart, “met Isabelle Rossignol op de 12de plaats kiezen we voor een jonge ambitieuze onderneemster, die enkele jaren geleden nog de voorzitter was van Jong Vld voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Stefaan Van Hee (plaats 25) is al jarenlang onze afdelingsvoorzitter en zetelt ook in de politieraad en in de raad van bestuur van de Anderlechtse Haard. Griet Van den Houte (plaats 38) woont al 56 jaar in onze gemeente en kent Anderlecht dus ook door en door.”