Nieuws

Welkom Alexia Bertrand
Alexia Bertrand is nu staatssecretaris voor begroting en consumentenbescherming en wordt daarmee lid van Open Vld Brussels. Alexia is afkomstig uit St-Pieters-Woluwe en trok daar, samen met Carla Dejonghe, de gemengde lijst Open MR en zetelde voor de MR in het Brussels Parlement als fractieleider. 

 

We kennen Alexia natuurlijk al lang en niemand zal betwisten dat ze een competente politica is met veel kilometers op de teller. Zij heeft de ervaring die onze Federale begroting nodig heeft. Het is iemand die durft beslissen en beleid voeren. En vooral: ze is een liberaal in hart en nieren. De taak die haar staat te wachten is niet min. Doorheen de crisissen van de voorbije jaren heeft de regering-De Croo gekozen om onze mensen en bedrijven te beschermen. Dat is logisch en noodzakelijk. Maar we moeten die kosten ook kunnen dragen. Het correct behandelen van onze staatsfinanciën is voor haar en ons dus een topprioriteit. En vanuit diezelfde blauwe overtuiging zal zij met vuur de rechten van consumenten verdedigen, binnen haar bevoegdheid van consumentenzaken.

 

'We kennen Alexia als een zeer bekwaam en hard werkend parlementslid met een groot hart voor Brussel. Maar ook als mens verwelkomen we haar met open armen in onze liberale club.'  - Sven Gatz, brussels minister

 

Het werk ligt nu in de competente handen van Alexia. Veel succes en tot binnenkort. We laten je ook graag snel met haar verder kennismaken. Tot slot wensen we Eva De Bleeker eveneens te bedanken voor haar werk in moeilijke tijden.