Nieuws

Vanaf 2 mei: nieuwe zondagmarkt in Laag Evere!
Voortaan kan u elke zondagvoormiddag tussen 8 en 13 uur voor uw aankopen terecht op de nieuwe markt in Laag-Evere. In een pittoreske omgeving, op het voorplein van de Sint Vincentiuskerk, naast het park en het natuurgebied ‘t Moeraske’ vindt u er tal van kwalitatieve producten van bij ons, zowel food als non-food. 

 

'De nieuwe markt komt er op initiatief van Martine Raets, Schepen van Economische promotie en het gemeentebestuur en zorgt voor een nieuwe impuls voor Laag-Evere.  'Op de markt zal men verse en lokale producten van hoge kwaliteit kunnen vinden, zo ondersteunen we de rechtstreekse band tussen producent en consument.' vervolgt Martine.

  

“De vraag om ook hier een wekelijkse markt te hebben, komt van de buurtbewoners zelf. Tijdens de vorige legislatuur is er daarvoor een studie aangevraagd bij hub.brussels, en nu zijn we klaar om de markt een eerste keer te laten doorgaan op zondag 2 mei aan de Sint-Vincentiuskerk”, besluit Martine. 

Met deze nieuwe markt op zondag erbij, telt de gemeente nu drie wekelijkse markten, woensdagochtend aan de Edward Deknoopstraat en vrijdagnamiddag aan de begraafplaats van Brussel.

https://evere.brussels/nl/news/nieuwe-markt