Nieuws

Open Vld Brussel start als eerste Brusselse partij met politieke podcast.
BRUSSEL 4/02/2021 – Open Vld Brussel start met een eigen podcast. Onder de naam ‘Café Urbain’ zet de Brusselse afdeling van Open Vld in op snel groeiende communicatiekanalen.

Met ‘Café Urbain podcast’ start ook Open Vld Brussel met regelmatige audio-gesprekken over allerhande thema’s die eigen zijn aan onze stad. Van ‘Duaal leren’ met parlementslid Khadija Zamouri en Syntra Brussel over ‘alleenstaanden’ met parlementslid Carla Dejonghe en expert fiscaliteit Michel Maus, tot ‘alles wat u moet weten over SmartMove’ met minister Sven Gatz en mobiliteitsexpert Dirk Lauwers. Het zijn maar enkele van de thema’s die worden besproken in de podcast afleveringen van Café urbain.

‘Podcasts geven je de kans om een onderwerp eens echt tot in detail te bespreken en te ontdekken. We gaan voor podcasts met een vaak grappig maar ook educatief karakter. De luisteraar wordt meegenomen in het gesprek, wat het medium een ideaal laagdrempelig middel maakt om politiek nieuws te absorberen zonder daarvoor op sociale media of op een scherm te moeten kijken’, zegt Frederik Ceulemans, woordvoerder van de Brusselse Open Vld-fractie en samen met Imane Belguenani co- host van de podcast.

Café Urbain Podcast is te beluisteren op Apple Podcasts, Spotify of gewoon hier.


https://soundcloud.com/user-42248212