Nieuws

Massimo Scotti: De nieuwe generatie tot uw dienst
Massimo Scotti is een geboren en getogen Ganshorenaar. Een echt Brussels ketje, zoals hij zelf zou zeggen. Zoon van een Belgische moeder en een Italiaanse vader. Massimo Scotti is verkoper in de autobranche en vice-directeur van een start-upbedrijf. Hij zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 voor Open Vld kandidaat zijn op de lijst Ensemble-Samen.


René COPPENS: Dag Massimo. Vanwaar je interesse om je politiek te engageren?

Massimo SCOTTI: Ik kom uit een gezin dat zich altijd al ingezet heeft voor de samenleving. Ik vond dat de tijd rijp was om zelf ook mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij en ten dienste te staan van onze inwoners. Nieuwe uitdagingen hebben mij nooit afgeschrikt omdat ik ontzettend gemotiveerd ben en snel bijleer. Ik geef nooit op en ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben.


COPPENS: Waarom wil je je inzetten voor de gemeentepolitiek in Ganshoren?

SCOTTI: Ganshoren is mijn habitat. Ik ben hier naar school geweest en ik woon er al heel mijn leven. Ik ken veel Ganshorenaars en veel Ganshorenaars kennen mij. Ik heb altijd naast, achter en tussen de Ganshorenaars gestaan en nu wil ik ook hun belangen behartigen.


COPPENS: Wat zou je graag willen realiseren in Ganshoren?

SCOTTI: Wat mij nauw aan het hart ligt, is de communicatie tussen de gemeente en de inwoners. Daar is nog ruimte voor verbetering. Wat ik uit mijn professionele bezigheden geleerd heb, is hoe belangrijk het is om naar mensen te luisteren en hen een uitstekende service aan te bieden. Ik wil de stem van de Ganshorenaar vertolken.


COPPENS: Hoe zou je Ganshoren vandaag omschrijven?

SCOTTI: Ganshoren is een dorp in de stad en daar hou ik van. Een rustige, groene gemeente die voor iedereen vlot bereikbaar is. Laten we bewaren wat goed is en verbeteren waar het kan.


Massimo Scotti

20e plaats Lijst Ensemble-Samen