Nieuws

Luc Crahaij nieuwe voorzitter Open Vld Ganshoren
In oktober 2016 werd Luc Crahaij door onze leden verkozen als voorzitter van Open Vld Ganshoren. Hij stelt zich met bijzonder veel genoegen aan u voor.

 

“Reeds vele jaren ben ik trouw lid van de Open Vld-afdeling in Ganshoren, waar ik me steeds zoveel mogelijk tracht in te zetten voor onze ploeg alsook onze inwoners. Hoewel ik hierbij al langer de intentie had me nog verder te engageren, was dit in het verleden quasi onmogelijk gelet op mijn tijdrovende job.

 

Vandaag is het met veel waardering en respect dat ik als voorzitter van de afdeling Ganshoren de fakkel overneem van Odette. Zij was een tijdje de opvolgster van Jacques De Witte, onze betreurde voorzitter, die stevige fundamenten legde voor een bekwame ploeg. In de toekomst zal ik dan ook mijn uiterste best doen om deze ploeg nog verder uit te bouwen om zo mee te kunnen werken aan de toekomst van onze prachtige gemeente.

 

Ik nodig alvast iedereen uit op ons etentje van zondag 7 mei 2017, de uitstekende plek om elkaar met een hapje en een drankje (nog) beter te leren kennen.”

 

Luc Crahaij

Voorzitter Open Vld Ganshoren