Nieuws

Nieuwe gemeenteraadsleden Mimi Crahaij en Erik Van Den Berghe leggen eed af
Onze Ganshorense liberalen Mimi Crahaij en Erik Van Den Berghe zijn officieel geïnstalleerd als gemeenteraadslid. 


Mimi Crahaij is geboren en getogen in Ganshoren. Zij was bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen één van de jongste kandidaten op de lijst ‘Ensemble-Samen’. Naast haar werk als advocate was ze ook verschillende jaren actief als leidster van de Chiro. Als voormalig OCMW-raadslid heeft zij de renovatie van het rusthuis mee op gang getrokken. 


Mimi zal als gemeenteraadslid streven naar toegankelijke en betaalbare faciliteiten voor jong en oud en waken over de veiligheid en netheid in Ganshoren.


Erik Van Den Berghe groeide op in Molenbeek, maar woont al ruim 22 jaar in Ganshoren. Hij studeerde Religiewetenschappen, verdiepte zich in de studie van de islam en groeide uit tot een bekend deradicaliseringsexpert. Erik Van Den Berghe is vertaler van het boek ‘Wat staat er nu eigenlijk echt in de Koran?’, geschreven door Rachid Benzine en Ismaël Saidi. Sinds 2011 is hij directeur van het Atheneum van Anderlecht. 


Erik wil er als gemeenteraadslid voor zorgen dat jong en oud zich goed voelen in Ganshoren door er het samenleven te bevorderen.